dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Sukan Al-Falah :D
Friday, 20 January 2012 | Friday, January 20, 2012 | 0 Sweet Cupcake
 Assalamualaikum :D Okay semalam sukan Al-Falah . Memang BEST , tapi ada something wrong sikit bagi aku . Semalam hanya tinggal kenangan je .  Nak tahu best ke tak yokkk tengok gambar .



                                            Sebelum sukan , kita mengaji dulu nehhh :D

                                                                Awok awok 3 Hikmah



                                                Awok awok pum bersama warden :D


                                                                     Budak SPM 2012


                                                          Pemain BADMINTON terhandal




                                                               Aku bersama BUDAK CINA

                                                                         Kawan :D

p/s nak tengok banyak lagi , tekan di FACEBOOK ajo .