dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Saya SEDIH ;(
Saturday, 21 January 2012 | Saturday, January 21, 2012 | 0 Sweet Cupcake

Assalamualaikum  :( Aku sedih sangat sangat . Nak tahu ke sebab apa ? Okay . Aku cerita .
Okay , ingat tak soalan yang aku tanya kelmarin ? Okay , aku cerita keseluruhan . Aku sayang gila lahh dekat dia , tapi aku dok tahu lahh dia macam mana . Aku dok kisahh yang tu . Sebab aku ikhlas sayang dia . Nak tahu siapa ? Tak payah lahh kot . Actually , orang yang aku sayang ni pindahhh jauhhh . Jauhh sangat bagi aku lahhh . Bagi korang , mungkin tak jauh . 
6 tahun aku kenal dia , baruuu aku sedaar perasang yang aku sayang dia . Ciss , kalau aku sedar lame dohh mesti aku pujuk dia supaya tak pindahhh . Tapi nak buat macam mana , mende dahh berlaku . And takkan patah balik kan kan ? Lepas ni confirm aku RINDU RINDU RINDU dia . Wehhh , cuba korang bayangkan diri aku ni terjadi dekat koranggg . Wo , aku rasa macam nak gila lahhh brader .
Susah kann nak lupakan orang kalau kita dahh sayang sayang gila dekat dia . Huwaaaa :'( Aku sedih sedih sedih , kau tahu takkk ? Tolong lahhhhhhh ! Okay , memang aku ada ramai kawan tapi kalau sorang dah takde mesti lahhh rasa macam lain kan kan ? Argghhhhh . Kan best kalau dia cakap dekat aku yang dia tak jadi PINDAH jauh jauh tu . Wehhhh , mimpi lahhh kan kann kan aku ni . Lepas ni agak nya maybe dah tak berjumpa and dia lupakan akuuu .