dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
HEY Saturday :)
Saturday, 7 January 2012 | Saturday, January 07, 2012 | 0 Sweet Cupcake

Assalamualaikum :) Sihat ? Hmm , actually aku pun tak tahu nak update apa . Kalau nak sambung story memang tak boleh lahh kan . Sebab kejap lagi dah nak maghrib . So , hari ni pun aku tak buat apa apa . Just siap kan barang sekolah . Korang dah bersedia nak ke sekolah esok ? Bersemangat lahh sikit , kite kan nak cari ilmu . Right ?

Okay , semalam aku balut buku text sekolah . Auww , semua buruk except CHEMISTRY , PHYSICS , ADD MATH , MATH . Ye lahh kan , tahun ni kang dalam BAHASA IBUNDA . Buku lain semua hancur lunyai , dahh macam kena BLEND . HAHA ! Kalau korang tengok buku budak form ONE lagi lahh parah , macam baru keluar dari ICU . Ishhh ish ish , budak zaman sekarang kan . Orang dah bagi keMUDAHan tapi rosakkan . Hayya , aku ni cakap orang . Aku pun sama lahh . Time boring je , tangan aku pun gatal lahh menyumbang kan kreativiti aku atas buku text tuuu .

Okay lahh , aku dahh kena stop membebel . Azan maghrib dahh memanggil manggil manusia mendirikan solat tuu . Bye , SALAM :)