dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Aku Mrs FINE :D
Thursday, 5 January 2012 | Thursday, January 05, 2012 | 0 Sweet Cupcake


Assalamualaikum :) Hari ni aku dah dapat buku text sekolahh , tahu tak banyak gila . Tu tak termasuk lagi buku BIOLOGY . And satu lagi , mulai tahun ni aku kena belajar kimia , fizik , add math , bio dan seumpamanya dalam bahasa melayu . OMG ! Aku dahh lahh KURENG bahasa MALAYSIA ni . Aduyai . InsyaALLAH aku bolehhh kan ?

Aku tak tahu lahh apa yang tak kena dengan aku ni . Arghhh ! Okay , relax :) Aku nak tanya sikit pendapat korang . Apa perasaan korang bila seorang kawan mengajak sekolah bersama dia then bila kita dah sekolah situ dia macam tak suka dengan kehadiran kite ? Okay , ni bukan kena mengena dengan aku . FAHAM ? Aku just nak tanya pendapat korang . Kalau rasa nak jawab just tinggal kan KOMEN .

Hari ni dah masuk hari keTIGA aku bersekolahh . Wo , letih letih letih kan . Belajar belajar belajar itu lahh kehidupan seorang PELAJAR .

Aku jahat kan ? Aku rasa aku paling paling paling jahat antara kawan kawan aku . SORRY lahh , nanti aku cuba berubah menjadi seorang yang baik , pendiam . Okay ? So , sabar lahh . Tak lama lagi aku berubah lahhh , INSYAALLAH . Tak payah lagi dengar gelak ketawa aku kan ? Bagus lahh , tadi pun Sepul tegur aku gelak macam lelaki . Memang style aku gelak macam tu BUKAN NAK MENARIK PERHATIAN JANTAN JANTAN DALAM KELAS AKU ! Aku tak ingin langsung lahh !

Seriously , aku sedih . Ye lahh kan , aku tak PERFECT macam orang lain . Orang lain BAIK , PANDAI , AYU . Gelak pun macam kambing mengembekkk . Aku gelak macam lembu mengemooooo kang ? Okay lahh , aku pun malas nak cerita panjang . Daripada aku lepas dekat sini baik aku sembur je dekat orang yang aku geram .

Okay , kepada yang tak suka aku sekolah dekat alfalah . SABAR lahh , lepas je aku dapat tawaran dari sekolahhh lain AKU BLAHHHHHHHHHHHH lahhhhh !