dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Selamat Pagi PMR :)
Thursday, 22 December 2011 | Thursday, December 22, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Assalamualaikum :) Hoho ! Awal kan aku bangun ? Haishhh , dup dap dup dap jantung aku ni . Yeahhhh tinggal lagi berapa jam je lagi aku nak berjumpa dengan pokwe aku . PMR :D

Aku doakan semoga semua budak form 3 dapat keputusan yang CEMERLANG . Amin :) Tolong lahh doakan aku , walaupun tinggal lagi berapa jam .

Seriously , aku dahh tak tahu naak berkata apa lagi . Berdebar weyhhhhhhhhhh ! Sejuk satu badan aku ni , menggigil aku sambil menaip . Cuba korang bayangkan . HAHA !

Okay , bye :)