dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Happy Birthday Husna :D
Friday, 30 December 2011 | Friday, December 30, 2011 | 3 Sweet Cupcake


Okay , First of all mesti lahh nak ucapkan terima kasihh kepada semua rakan aku yang mengingati BIRTHDAY aku and ucapan :D Tapi ada satu je yangg aku tak puas hati , diorang tak bagi hadiahhh lorhh . HAHA ! Muka takk malu ann ? Dah masukkk 15 pun mintak hadiahhh lagi .

Okay pada hari genap aku 15 tahun ni , aku berazam nak menjadi seorang yang lebihhh baikkk . Cewaahhh , okayokay . Aku sikit terkilan hari ni , tapi biar lahh aku pendammm . Sebab oranggg kata tak baikk cerita burukkkk kann . So diam ?

Tapi seriously birthday aku kali ni tak seMERIAH tahunn lepas . Okayy semua lupa , ye lahh kannn tarikh lahir je kann ? Tak pentingg kan ? Lagi lagi birthday aku , lagi perlu diLUPAkan . Arghhhhhhhhhhhh !

Btw , mekasihh buat semua yang beri ucapan tuuu . Aku sayang lahhh mu orang semua :D