dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Uptown Girl , Downtown Boy :)
Saturday, 12 November 2011 | Saturday, November 12, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Assalamualaikum semua * Buat apa tu ? Tolong mak masak ? BAGUS nye ! Boleh buat menjadi menantu ni . Grrr ~ Gatal !

So , hari ni aku ada gotong royong bersama KELUARGA tercinta . Ye lahh , esok PAKLONG dan MAKLONG MUDA aku nak bersanding . Hmmm , haishhh kena tunjuk RAJIN ni . Adoyaiiiii ! Hmm , korang nak tolong ke ? Mai lahhh . Dekat KL je . Calling calling dulu nak join jugak tu , Sebab kena bayar yuran . hehe ! Sah , TAK LAWAK :P .

Okay , post kali ni memang tak de kena mengena dengan tajuk . Actually , the tittle is from lyrics UPTOWN GIRL by WESTLIFE . BI aku dah terumbang ambing ! Rescue , help !

AkuMinatWestlifeAbbaJustinBieberBrunoMars :) ILOVETHEIRSONGSSOMUCH *