dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Takbir buat aku SAYU :)
Saturday, 5 November 2011 | Saturday, November 05, 2011 | 2 Sweet Cupcake



Allahu Akbar

allahu akbar 
allahu akbar :)

Salam :) Selamat Hari Raya Haji . Sayu nye bila dengor TAKBIR . Rasa nok nangis . Tahan HUSNA , kau kannn kuat :)

Okay , apa persediaan korang untuk esok ? Kuih raya ? Baju raya ? And LEMBU RAYA ? huhu !
Aku ada story yang buat aku sedih gilaaaaa . Hmmm , aku tak sangka kawan kawan aku semua dah berubahh . Terkejut beruk aku ! Hmmm , aku doakan diorang semua berubah . Aku tak nak mereka ke arah yang tak betul . Aku sayang mereka even diorang anggap aku musuh . Aku tak kesah , asalkan hidup korang tak hancur . Kita jadi remaja hanya sekali jeee . Ingat tu !

Okay lahh , aku ngantuk dahhh ni :) Esok nak raaya , yehhaaaaa ! Good Night LEMBU ku sayang , muahhhh * .