dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Saya Sedih :(
Monday, 7 November 2011 | Monday, November 07, 2011 | 0 Sweet Cupcake


Assalamualaikum . Aku SEDIH . Aku Sedih . Aku Sedih . hmm , Korang tahu tak aku sedih ? Okay , maybe ade yang jawab ' kesah pulak aku ! ' Okay FINE :) Sebab bukan korang yang berada dalam situasi aku sekarang .

Aku tak nak kongsi kenapa aku sedih . Tapi entah lahh tangan aku gatal nak taip dekat blog buruk ni . Aku rasa hari ni lahhh hari paling SEDIH .

Aku tetap berwajah senyum even hati aku sedih . Aku tahu aku boleh hadapi semua ni :)

Dah lahh , kalau korang BOSAN baca blahhhh je lahhh dari blog aku ni . Sebab aku tak nak korang baca post aku dengan TERpaksa sedangkan aku tak pernah memaksa kau ! Aku tahu aku tak pandai nak decorate blog buruk aku . But bagi aku blog aku lahhh segala galanye !

Aku tak SEperfect KAU . Budak HOT tak boleh kawan dengan budak selekeh macam aku . Rite ?