dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Result UPSR :)
Wednesday, 16 November 2011 | Wednesday, November 16, 2011 | 0 Sweet Cupcake



Assalamualaikum :) Hmm , esok 17 November 2011 merupakan hari yang paling mendebarkan bagi budak year SIX . Lorhh , jangan takut . Kita ada ALLAH , berdoa lahh pada Nya . InsyaAllah , semua mendapat keputusan mengGEMBIRAkan . Amin .

Hmm , cakap pasal result UPSR . Tak lama lagi result PMR pulak keluar . Tidakkkkkkk ! Ya Allah :) Korang tolong doakan aku ye ! InsyaAllah aku juga mendoakan kamu semua . Muahhhhh *

Malam malam gini bosan lahh . Tak tahu nak buat apa kannn ? Cuba korang bagi IDEA yang BERNAS sikit . Boleh aku cuba lakukan . Grrr ~

Okay lahh , korang FIKIR dulu apa kerja yang bagi aku hilangkan BOSAN tahap gaban ni . Aku nak online dengan ALLAH pulakkkkk :) Alhamdulillah . InsyaAllah , lepas ni aku on balik blog buruk aku ni .