dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Perpisahan Buat selama lama nye :(
Thursday, 10 November 2011 | Thursday, November 10, 2011 | 0 Sweet Cupcake
ASSALAMUALAIKUM readers :) Korang sihat ke semua ? Sihat , ALHAMDULILLAH . Sakit ? Jangan lupe makan ubat and ingat pesan DOKTOR . Okay ? hmmm , hari ni 10 . 11 . 2011 HARI YANG PALING MENYEDIHKAN . Korang tahu kenapa ?

Okay , aku akan cerita . Hmm , baru berapa bulan aku kenal  budak SMK JALAN TIGA . Dahhh hari ni MAYBE hari terakhir aku jumpe diorang . Walaupun mulut aku cakap AKU BENCI DIORANG , tapi hakikatnye hati aku cakap AKU SAYANG MEREKA . Tapi aku tak tahu lahhh diorang macam mana . Aku tak mengharap sayang akuu ni dibalas . Aku ikhlas menyayangi mereka and thanks a lot sebab sudi jadi kawan budak bernama HUSNA AHMAD NASSER :)

Diorang lahhh kawan yang terbaik . Ye , semua kawan aku semua TERBAIK buat aku . Kalau aku pernah menyakitkan hati korang , SORRY . Aku tak perfect ! hmmm ?

Okay , next week budak SPM exam . Good Luck , do your BEST . Jangan sia siakan segala ilmu yang anda sudah belajar . Ni lahh time korang nak bahagiakan kedua ibu bapa anda :) Pandai kan aku berkata kata ?

#Akusayangkorang,akurindukorang,akutakpernahbencikorang# Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !