dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Esok last day :)
Wednesday, 9 November 2011 | Wednesday, November 09, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Assalamualaikum :) Esok merupakan hari terakhir aku bersekolah di SMK Jalan Tiga . Perghhh , segala keperitan dan kebahagiaan akan berakhir pada hari esok . Tapi aku GEMBIRA ke ? Berpisah dengan kawan kawan aku terutama NUHA , ARIFAH , SYIQIN , AZRA ,TASHA and budak 3M . By the way , THANKS to diorang sebab sudi jadi kawan aku yang SELEKEH ni kann ? Ye lahh , orang lain tak sanggup nak kawan dengan aku but diorang sanggup . Love them very much :)

Tahun depan kene sesuai kan diri kat sekolah baru lagi . Arghhh , tak sanggup pulak . Sabar je lahhh , susah kan nak cari kawan yang memahami kita ? Lagi lagi dengan perangai BURUK aku ni ! Hmmm , SORRY lahh memang aku ni punye perangai TERUK . Orang yang sabar nye tahap tinggi je boleh berkawan dengan aku .

Okay lahh darling . I have to go now ! See you next post . Bye ! Muachhhhhhhhhhhhh :)