dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Bye BANGI Hye KEMAMAN :)
Friday, 4 November 2011 | Friday, November 04, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Salam dan hye buat mu orang semua :) Meh kite cakap loghat ganu dok ? Kalau dok paham , pandai pandai lahh mu orang translate . HAHA ! Fuhhh , penat goh lahhh perjalanan kali ni . Dari pukul 2 petang bertolak sampai pukul SEPULUH malam :) Letihhh op ?

Hishhh , kelakor lahh pulok bile menaip loghat TERENGGANU :) hehe ! Mu orang tahu dok ? Ade orang kutuk loghat terengganu kita ni . Haishhh , dok puah hati lahhh aku . Cehhh ! Dia siapa ha nok hina loghat ganu ? Aku rase loghat ganu paling UNIK . Tahu sebab apa aku kabo gituu ? Sebab hanya orang yang tahu loghat ganu je FAHAM penduduk ganu cakap gape . Kalu orang BANDAR dengor mende awok awok ganu cakap , kompem terPINGA pinga kan ?

Okay lahhh darling darling semua . Aku kepenatan ni , mahu REHAT dengan FACEBOOK-ing kejap . HAHA ! Muahhhhhhhhh *