dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Aquaria TIME :)
Wednesday, 2 November 2011 | Wednesday, November 02, 2011 | 2 Sweet Cupcake
Salam :) Aku masih mampu TERsenyum even letih tak terkata . HAHA ! Nak tahu kenapa aku letih sampai tahap gaban ni ? Ha , sebab aku pergi . Pergi mana ? AQUARIA dengan my BEST FRIENDS :) Auwww , memang letih plus hujan . Perghh , memang nak TIDUR lahhh jawab nye kan ? HAHA !

Banyak mende aku BELAJAR hari ni . Cehhh , belajar ke ? Hmm , kira belajar lahh tu . Kan lawatan SAMBIL belajar tuu . HAHA ! Serious TAK LAWAK kann ? So SHUT UP . Sorry lahh , aku memang selalu merepek dan merapu . TERIMA dengan seadanye je lahh .

Pergi jalan jalan dengan kengkawan memang tak sama pergi dengan FAMILY :) Banyak benda yang BERBEZA . Huh ? Okay aku dah tak tahu nak merapu apa lagi . FFtttt ! STOP dulu lahhh . Sayang sampai akhir hayat . Muahhhhhh !