dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Aku JATUH CINTA :)
Friday, 18 November 2011 | Friday, November 18, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Assalamualaikum :) Hayya , jawab lahh kak dan bang :) Huh ? Wo , semalam MALAYSIA menang . Hoorayyy ! Alhamdulillah . Hoho ! Aku rasa macam dah bertahun tahun tak update blog buruk aku ni . Sorry sayang eak . Muahhhhh * Ha , dah start HUSNA AHMAD NASSER melalut sendiri .

Nothing's gonna change my love for you
You ought to know by now how much I LOVE YOU
One thing you can be sure of 
I'll never ask for more thank your love

HAHA ! Aku suka gila lagu ni . Okay , before that . Tajuk dekat atas tu aku saja je meREKA . Hoho ! Tapi kalau betul pun APA SALAHnye kann ? HAHA ! Naik bulu roma aku . Cehhhhh ! Okay STOP talking about this . 

Korang sihat tak ? Macam tak sihat je . Kalau tak sihat , jumpa lah DOKTOR . Husna Ahmad Nasser dah mulaaa dengan melalut dia tu . HAHA ! Back to normal ! Weyyy , pejam celik pejam celik dahh nak habis tahun 2011 . Terlalu banyak kenangan yang WAJIB aku tinggalkan . Tapi kalau dibandingkan dengan tahun 2010 . Tahun 2010 lagi BANYAK kenangan . HAHA ! Just forget !

Okay lahh , aku nak pergi tolong ibu aku MEMASAK . Believe it ? HAHA ! Jangan percaya , actually tengok dari belakang je . Husna Ahmad Nasser TAK PANDAI memasak . Tolong ajar sikit dia memasak :P