dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
8 Pagi Sampai Di Sekolah
Thursday, 3 November 2011 | Thursday, November 03, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Salam :) Jawab eak . Ha , hari ni aku ada cerita yang korang mesti boleh GELAK besar punye ! Hari ni aku pergi sekolah pada pukul 8 pagi . Fuhhhh , nasib baik tak de orang ambik nama . Alhamdulillah :) Ye lahh bangun tidur pun dah pukul 7 . 30 pagi . Siap siap dah pukul 7 . 50 . Perghhh ! First time aku BUAT perangai macam ni . Tapi BEST jugak . HAHA ! Lain kali nak cuba lagi lahh . Teruk lahh .

Korang sihat tak ? Kalau sihat , alhamdulillah . Tak lama lagi orang Islam akan menyambut RAYA HAJI . Yeayyyy ! Tak sabar rasa nya . Huh ? Selamat Raya Haji buat awak semua . Cehhhh ! Awak pulakk :) Okay , tadi dekat sekolah ada CERAMAH lagi . Tapi layan lahhh , BEST plus SYOK . Tapi kali ni sekali je air mata aku menitis . Sebab nye ? Dengar cerita sedih lahh . Seganas ganas aku ni , tapi hati aku LEMBUT . Auuwww ! PUJI diri sendiri pulak .

Kejap lagi nak EDIT gambar . Then , UPLOAD :) Wait the picture . HAHA !