dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
TODAY :)
Saturday, 22 October 2011 | Saturday, October 22, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Happy Birthday To You ,
Happy Birthday To You ,
Happy Birthday Happy Birthday ,
Happy Birthday To You .

Salam ! 'Kenapa aku nyanyikan lagu Happy Birthday eak ? ' Korang nak tahu ? 22 Oktober adalah tarikh lahir KAWAN BAIK aku . Baik lahh sangat kan ? Apa apa pun , aku MALAS nak ucap kat dia . So , aku hanya mengucapkan DI BLOG BURUK aku ni je . Kalau dia baca , BACA lah . Kalau tak , IGNORE about it ! Hmm , cara korang baca post aku kali ni MACAM serious tak ? Kalau ye , SORRY lahh . Tak tahu kenapa dengan MOOD aku hari ni .

Aku bukak profile birthday person ni , TAK ramai lagi yang ucap . TERingin GILA nak ucap kat WALL dia . Tapi , aku hanya insan BIASA yang tak kuat untuk menaip even hanya taip HB dekat wall dia . Bukan SOMBONG , tapi biarlahh segala galanya PERGI daripada KOTAK MEMORI aku ni . Aku tak nak cerita kat sini , PANJANG sangat . Malam karang pun , maybe tak sudah lagi taip .

STOP ! Please ,  forget about it HUSNA . Huh ? Okay , FINE . Hmm , korang sihat ? Aku sentiasa doakan korang supaya SIHAT and cepat sembuh kalau korang SAKIT . Tapi ingat ! Even korang sakit pun , JANGAN doa supaya cepat MATI . HARAM !Astaghfirullahalazim .

IMPOSSIBLE , impossible , impossible , impossible ! :)