dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Story :)
Tuesday, 18 October 2011 | Tuesday, October 18, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Salam . Sihat ? Kalau sihat , ALHAMDULILLAH . Kalau sakit , jangan lupa makan ubat and doa supaya cepat sembuh . hmm , aku sebenarnya sedih plus gembira . Dekat sekolah tadi bila aku tengok je seorang PEREMPUAN ni , aku rase sedih gile . Bukan sebab aku rase simpati pada dia , NO ! Sebenarnya , bila aku tengok muka budak tu . Terus aku ingat seorang lagi budak ni . Ayyyyyoooo ! Ape hal la dengan aku ni ? Aku sendiri tak faham !

Wei , siapa boleh jadi doktor aku and bagi TALK yang boleh lagi MENYAKITKAN hati aku yang dah TERsakit ni ! Huishhh , ASTAGHFIRULLAH !

Ok , STOP . Aku tak nak cakap , cerita anything about that anymore . ENOUGH !

Ha , aku ada soalan untuk korang :)
Apa perasaan korang , apabila seorang kawan menipu korang ?
Hmmm , ok . Aku tak paksa korang jawab . But please , JANGAN tipu kawan ! Kalau nak cerita kat kawan kawan punn , biarlah semua nya BETUL . Bukan nya kitorang tak terima korang sebagai kawan kalau korang cerita BENAR pun kan ? Aku lagi suka lahh kalau terus terang . Bila dahh TERsasul , ade lagi ayat yang nak TIPU tu . Haishhh , fikiran penipu ni memang hebat kan ? Boleh , tipu orang every time . WOW ! Korang ingat dapat pahala ke TIPU orang ? Wei , dahh lahh tipu aku ! Aku dengar je semua cerita dari kau , tapi hati aku kata JANGAN PERCAYA . Sebab apa ? Sebab kau dahh banyak tipu aku ! Puas hati ?

ASTAGHFIRULLAH , asal dengan aku malam ni ? Macam dahh tak betul je kann ? hmm , ok . Kepada yang terasa tuu , aku minta maaf banyak banyak . Sebab aku dahh tak tahan ! Lepas kau tipu , aku cerita kat kawan yang lain . Then , aku buat dosa lahhh ! PLEASE , stop your bad habit tu lahhh !

POST kali ni khas untuk ORANG YANG SUKA TIPU KAWAN NYA !