dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Mood Bad , Bad Mood
Wednesday, 12 October 2011 | Wednesday, October 12, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Salam !
Hmmm , aku tak tahu kenapa .
2 minggu berturut turut , aku banyak MENANGIS .
Orang cakap , kalau kite nangis mesti ade something .
Tapi , aku takk . 
Tetibe je air mate aku jatuhh .
Sampai kan aku terasa dah kering air mata .
Mesti something akan tejadi kat aku kan ?
Atau punn kat orang yang aku SAYANG .
huhh ?
Kalau aku ade buat salah ngan KORANG , sorry laa .
Kat sekolahhh , memang aku gile gile sikit .
Tapi sebenarnye , on the same time AKU NANGIS  jugakk .
Nangis sambil GELAK .
hmmmm , WEIRD .
Aku sendiri tak tahu ape masalah dengan aku ni.
Hanya pencipta aku yang Maha Besar aje tahu .
ALLAH