dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
LETIH melayan :)
Thursday, 27 October 2011 | Thursday, October 27, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Salam buat kamu :) Yeahhh , kita bersua lagi . HAHA ! Berdasarkan tajuk tu korang faham ke apa maksud nye ? Okay , first aku akan bagitahu intro dulu . Kerenah manusia ni kan macam macam ada . Ngade , bajet , perasan , menyusahkan and more .

Actually , aku dah tak larat nak layan kerenah COUSIN aku yang bucuk bucuk ni . Haishhh , LETIH . Cuba korang bayangkan , time duduk syok syok FACEBOOK-ing , BLOG-ing , YOUTUB-ing and more . Tetiba diorang kacau atau buat hal . Ha ? Apa perasaan korang ? LETIH tahu tak ? Lagi lagi yang TAK DENGAR kata . Sabar je lahh aku ni :)

Okay , STOP lahh kot gossip tentang ni . Heyy , aku ada lagu baru . Nak dengar ? Okay , bukak YOUTUBE . Search TAKE ME WHERE THE SUN IS SHINING by COLESKE . Hmmm , layan lahhh kan ? Nak baca novel , tak boleh lagi . Aku kena tolong buat kerja rumah . RAJIN ? Memang aku rajin pun , BARU TAHU ke ? Minggu ni baru start angin rajin tu :)

Arghhhh , baru aku cakap tadi . Tengok , sekarang ada BUDAK nakal kacau aku lagi . Apa lahh nasib aku ? S.A.B.A.R . PENYABAR sungguh lahh aku ni . HAHA ! Huh ? Cepat cepat lahh budak TIDUR . Aman sikit hidup aku ! Okay lahh nak layan budak budak nakal ni kejap . BYE , LOVE FOR YOU :)