dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Impossible :)
Friday, 21 October 2011 | Friday, October 21, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Salam ! Yeahh , berdasarkan tajuk tu actually tu tajuk lagu by SHONTELLE . Korang try la dengar :) Boleh TAHAN . Huhh ! Aku bukan nak promote , but SAJA .

So hari ini , kat sekolah aku ada solat dhuha plus dengar tazkirah by ustaz MAHIR plus menonton KUNFU PANDA :) Best , LAYAN lahh kunfu panda tu . Best jugak bila tengok ramai ramai . Mende yang tak lawak pun jadi LAWAK . Kenangan yang perlu disimpan dalam kotak memori . ECEHHH !

Oue , sebelum aku terlupa ! Sebelum rehat tadi , ada persembahan CHOIR . ALHAMDULILLAH ! Aku tak join . Mula mula cikgu sebut jugak kelas 3 M . Kecut perut aku dengar nye , ye lahh . First , aku MALU . Second , budak kelas aku just berapa orang je pun yang datang :)

So TERselamat aku . MAHU aku naik pentas ! Boleh PENGSAN aku ! Hmm , tapi aku rasa tadi aku kena PERLI . Tapi ada betul jugakk . Aku kena buang perasaan MALU daripada diri aku ni ! YES ! But HOW ? Hmmm , kalau korang boleh tolong . Tolong ek ?

Ok lahh , nanti kalau aku tak tidur lagi plus bosan plus tak tahu nak buat apa equal aku post lahh something . Bye :)