dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
If I had done WRONG , PLEASE forgive me
Thursday, 13 October 2011 | Thursday, October 13, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Salam buat yang RAJIN menerjah BLOG aku .

Hopefully , korang semua sihat .

Hmm , do you can help me ?

-Can

-Sorry , cannot !

Hmm , TO the answer CAN , please forgive me !

Tolong doakan aku !

And to the answer Sorry Cannot , Okay FINE !

I just want FORGIVEN from you all :)

hmm , i am interesting to talk about my FUTURE .

Next year , aku JUMPA lagi kawan BARU .

Oue , ENOUGH !

Actually , aku dahh LETIH .


Kalau diorang tu jenis yang just TERIMA , tape la jugakk .


Kepada READERS , jangan TERASA .


Aku tak niat TUDUH korang


Please UNDERSTAND me !


Bukan senang nak sesuai kan DIRI dengan MANUSIA .