dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
hooorrayyyy !
Tuesday, 11 October 2011 | Tuesday, October 11, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Salam ! Alhamdulillah , akhirnye TAMAT juge PEPERANGAN antara budak form 3 ngan PMR ! Fuhhh , so sekarang kena banyak banyak berTAWAKKAL je laa :) Korang sbagai kawan , TOLONG la doakan . Tak pakse pun , kalau boleh doa dgn IKHLAS !

Yeee , lepas ni UJIAN and DUGAAN lain pulak melanda ! Yang paling tak sanggup , BERPISAH . YE ! Last fortnight , dahh berpisah dengan GURU TERSAYANG . Menangis semua , dengan kawan lagii la . Kawan ialah telinga bagi aku yang sanggup dengar macam macam celoteh ! HAHA ! tak sanggup terutama ENAM orang yang paling aku sayang !

Tadi best gile ! Lepas je habis berPERANG last paper , Bahasa Arab . Terus merancang kerja GILE , like bowling and SHOPPING ! hmmm , best !  Hari ni aku dapat meLEPAS RINDU kat seseorang . Nak tahu sape ? Datin Sri Maudziah laa , hmmm dari pukul 12 tgh hari sampai 3 petang . Thanks cikgu sebab LAYAN kami . Hoho ! yang pling best , kitorang dapat duet raye ! Aku pergi melawat dengan gang aku , Nuha , Tasya , Arifah and Azra . Syiqin ? hmmm , dia dahh balik !

Bile dahh abis exam ni , macam macam bende yang aku FIKIR . Sedihhhhhh :( and aku takkan cerita kat sesiapa . Kalau boleh , aku nak biar aku sorang je pendam PERASAAN ini . Kalu aku mati , dapat mati syahid . Amin ! ala , kalu aku mati punn , bukan ade orang kesah pun  kan ? except my family ! hmmm .


 Saya Sayang Korang ! Jangan lupe kite next year ! :)




Da laa , cite sedih pulakkk .  aduhhh ! haaa , kat atas nie gambar KITORANG GILO GILO SEBELUM EXAM bukan lepas EXAM :)