dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Can I ...... ?
Friday, 14 October 2011 | Friday, October 14, 2011 | 0 Sweet Cupcake


Can I cry like that BABY ?
hmm , CANNOT .
Because I have grown .
Huhh , tapi aku tak boleh simpan seorang diri .
Adushhh !
Takde siapa yang aku boleh cerita .
Even korang mahu menjadi TELINGA aku .
Thanks a lot sebab nak jadi PENDENGAR SETIA .
Kalau aku cerita kat korang , MAYBE ade yang GELAK .
Sebab bile aku fikir fikir balik , tak logik langsung sebab aku menangis .
BUT SERIOUSLY !
TER TER TER TER lalu menyakitkan .
Aku harap GILA mase LAMBAT berlalu .
Sebab apa ?
DIRAHSIAKAN .
Ehhhh , TERlupa pulakkk nak bagi SALAM kan ?
SALAM buat semua yang ENJOY dengan BLOG buruk aku ni :)
Wei , aku ade satu soalan laa .
Aku harap kalau korang nak JAWAB , jawab  dengan JUJUR .
Andai kate laa , aku MATI dulu daripada korang , apa korang akan buat ?
Nangis ? Happy ? Bacakan surah yassin ?
If .....
Nangis , maybe keluarga aku je .
Happy :: Bagus la , tapi skurang kurangnye , bacekan laa aku AL-FATIHAH .
Ok laaaa , aku dahh LETIH melayan FACEBOOK GILO aku .