dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Setiap Pertemuan Pasti Ade Perpisahan
Friday, 1 July 2011 | Friday, July 01, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Salam , buat you yang tersayang . :)
Cehh , hari ini hari yang paling sedih buat warga SMK JALAN 3 .
Ahaha ?
Nak tahu kenapa ?
Yeahh , Tuan Pngetua SMKJ3 yang telah banyak berjasa .
Thank You !
Cewaahhh !
Sedihh , tapi pape pun kite harus terus kan HIDUP kite macam biase .
Lau you all , nak tgk video .
Tekan ni 
okee laaa , itu ajee .
NiteZZZZZZ YOU all sume !