dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Semalam ?
Sunday, 3 July 2011 | Sunday, July 03, 2011 | 0 Sweet Cupcake
1 SUKAN 1 MURID 1 MALAYSIA !
Yeahh , ?
laala ~
Best gile semalam , walaupun tak join lari tu .
Lepas lari , ambik slip and HARI KANTIN .
Wow ! Bestt , rugi lorh sape tak datang .
My class , ade bukak kedai .
Jual burger , potato wedges , ice-cream , dadih and banyak lagi .
Kite tak ley gi lame -lame semalam , coz sakit .
Tapi alhamdulillah , hari ni da okee sikit .
Em , haa ?
Nak tahu tak teacher komen sal kite ape ?
She said , kite ni pendiam and susah nak nampak lam kelas .
Ye laa , kite selalu nyorok lam kelas . HAHA !
SO sadd .
Alhamdulillah , my father and mother puas hati ngan slip PPT .
I am so happy .
Yeahh , rock and roll now .
Kawan kawan , tolong doakan kite supaya sihat selalu yeahh .