dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Letih plus penat :)
Sunday, 17 July 2011 | Sunday, July 17, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Hyee babe :)
Harii ini TERlalu letih .
Pagi pagi lagi , bangun pergi UPM .
HA ?
Bukan pergi belajar , tapi pergi tengok sepupu yang Tersayang SUKAN .
Best tengok budak budak 4 , 5 ,6 tahun berSUKAN .
Macam macam kerenah ade , fuiihhh .
Yang funny sekali , ade sorang budak niihh boy .
Senang senang jee die nak tukar hadiah .
Dah dapat wane biru , boleh pulak BERKATA
' Saya tak nak wane biru , saya nak wane oren '
Adoiii !
Nasib baik laa sepupu I jenis yang kat sekolah PENDIAM .
Control ayu la katekan .
HAHA !
Kat rumah bukan maen , BISING .
Cakap tak berenti kekadang !
Cuaca harii nii TERlalu panas , habis hitam kulit I !
~GEDIK~
Bia laa hitam , ape aku kesah ?
Kulit hitam takpe , jangan HATI hitam sudaaa .
Kalau yang hati dah hitaamm tuu , sile sile laa bertaubat .
Ecehh , cakap kat orang .
Diri sendiri pom , tak berubah .
So , takpe laa .
I nak pergi solat japp , then keluar cari breakfast for this week .
Yee laa , lau tak breakfast nanti GASTRIK .
Hopefully , gastrik daaa tak datang .
Aminn .
 Sayang korang a lot !