dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Alhamdulillah ,
Tuesday, 12 July 2011 | Tuesday, July 12, 2011 | 0 Sweet Cupcake

Haa , korang nak tahu nape title kali ni ALHAMDULILLAH ?
yEahh .
Because saya baru sembuh dari gastrik and demam .
Ye laa , kalau tak sihat , tak ley pergi sekolah .



Sekarang ni , adik pulak demam .
Hope dia akan sembuh tak lame lagi .
Tambah pula , this month dia ade TRIAL UPSR .
Em , cakap pasal trial .
Bulan depan da budak budak PMR trial .
Debar gilee .
Debar jee tak la sampai gile kann .
Nampok beno nipunye , bak kate usop wilca .
HAHA !
SO , takpe laa . 
Azan MAGHRIB da berkumandang .
so , kena stop laa .
BYE !