dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
T.I.R.E.D
Saturday, 4 June 2011 | Saturday, June 04, 2011 | 0 Sweet Cupcake
10::08pm

Hari ini , hari yang paling memenatkan .
Huhh ~
Tadi baru sudaa sambut birthday Abang Yish yang ke 8 .
Happy Birthday Yee !
Sorry hadiah tadeee .
Hmmm , boring laa tak tahu nak watpe .
Petang tadi da mandi kolam , habis muke sesorang .
Tangan lagii laa , mengalahkan Orang tue . :)
Ye laa , berendam lameee sangadd .
Hmm ?
Sejukk ~
Da berapa kali daa masuk Toilet .
Nasib baik laa toilet tu tak le cakap .
Lau takk mesty dia akan berkata
 " Puas aku tengok muke orang same jee masuk"
HAHA ~
hmmm , kite chow luu .
Nak g maen game PS2 , SIM .
wOw ! I like it
 Nanti kite upload gambaa !
.