dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Thank you so much !
Thursday, 2 June 2011 | Thursday, June 02, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Hyee , hyee .
Em , so . Amacam dengan kite punye blOg ? Okee tak ?
Tu pun , orang ajar .
My friend , Izzati Aqilah .
Die telah mengajar kite care care menCantikkan Blog .
Waduhh .
Hmm , malam ni penuh dengan happiness .
Yeahh ?
Lepas siapkan folio Sejarah tadi , terus update blog .
I think my New blog is better than the old .
HAHA ~
Semua orang da tidur in my house .
How about you ?
Da tidur ke belum ?
Lau belum tidur , teman la kite . Chat chat chat !
Lalala ~ 
Tak ku sangke , pejam celik pejam celik da nak masuk minggu ke dua cuti .
Ala , sekejap nyee .
Rarrr ~
Boring boring boring .
Time cuti camnie , best pergi melancong with family .
Pergi shopping , wahhh .
But i just stay at home and study study study .
Frustt ~
Tapi kite still happy di samping keluarga TERsayang .
Love them so much .

Labels: