dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Sekejap ?
Sunday, 12 June 2011 | Sunday, June 12, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Heeaayyy !
Da lame kan tak update blog nie .
Bukan ape , TAK ADE MASE nak bukak blog niee .

Tahniah ! Buat pemain pemain bola dari Terengganu .
Walaupun da duduk kat Selangor , I still support you , Terengganu .
Terengganu tetap di Hati , ye ke ?

Okee .
Mase terlalu singkat kan ?
Selalu mende yang kite suke , mende tu akan berlalu dengan pantas sekali .
Tapi , lau kite tak suke , lambat sangat . Kalau satu minit tuu , macam satu jam Lorhh .
Rase nak sambung cuti lagi . Sampai ade rase rindu pade sekolah , baru nak pergi .
Cehhh .

PMR ?
Huh ! Tak study pon , hw tak siap .
Esok da nak sekolah balik . Adoyaii
Kalau la kat dunia niee ade DORAEMON , nak ajee mintak jam putarkan mase yang lalu .
Khayalan sungguh laa ~