dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Scary mary ?
Wednesday, 1 June 2011 | Wednesday, June 01, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Heyyy hEyyy !
Da lama kan kite tak update blog niee . 
Tufff ! Kite tak berapa pandai la gune blog niee . rase nak deactive jee .
Kalau la ade contest 'Blog Terhodoh'
Pasti Kite yang menang !
Ce tengok blog orang lain , CANTEKK jee kaan .
Kite punye da macam something yang menyakitkan MATE .
Sebab tu tak ramai follower !
Lalalala ~
Em , last week .
EXAM !
Ouee , Math paling memeningkan kepala Otak brain my head my hair .
and sume yang berade di atas kepala nii .
Kite harap kite dapat sume A atau lepas target (cikgu target)
Nak tahu ke cikgu kite target berapa ?
Malu arr nak habak kat sini .
Kite dapat tahu je yang cikgu target kite cam tuu , kite jadi takut .
My mom pulak said " alhamdulillah "
Aduhhh , Kite nak 9A !
Korang tolong lah doakan kite and kawan kawan seperjuangan kite .
Berapa bulan lagi tinggal nak PMR , tapi still duduk depan laptop .
Ayooo !
Em , time exam best gilee .
Tak nak cakap la nape kite kate best gilee . 
SECRET ~
Kalau korang nak tahu sesangad , bace lam diari kite .
HAHA ! 
Diari kite ade lam laci meja .
Kunci pula ade ngan kite .
Cube dapat kan .
Ha ~
tapi kalau nak tahu yang bad thing time exam .
Kite boleh cite sesangad kat sini .
Okee . 
Dalam kelas 3M , kite ade beci sorang budak laky nii .
DIA tak hensem , bajet , mulut bising , suke ngumpat (mengalah kan pompuan)
Dia suke kacau kite .
Kalau awal awal tahun dulu , kite tak kisah sangad .
Sebab biasela ,budak baru mesty kene bully !
Tapi ni da sampai bulan ENAM !
Itu yang menyebabkan kite beci sangat kat die .
Time exam , kite tengah syok2 duk study ngan kawan .
Tetibe duduk kat meja kite , kononnye nak study sesama laa .
Hello , kite paling beci the boys like that .
Macam da tak de kawan lelaki nak ajak study same !
TUfff !
Kite ngan kawan kawan kite panggil die KBB .
Kalau korang nak tahu ape maksud KBB , nanti kite post the meaning of KBB !
haha ! 
Sesuai sangad la name tuu ngan die .
Mbeekkk !
okee , back to the story !
Hmmm , kawan kawan kite cakap DIA memang suke kacau orang .
Last year , dia pena duduk bilik displine .
Sebab kacau kawan kite .
Sampai menangis kawan kite tuu . Kite setakat ni tak de la nangis lagii .
Dia nii nak buad dax pompuan PERASAN .
Untuk pengetahuan dia , kite ni bukan jenis pompuan yang cepat PERASAN !
Kite bertambah beci ade la .
Menggedik mengalahkan minah minah gedik di luar sane .
Aduhh , kadang kadang kan rase nak SOUND jee at diee .
Tapi kite tak de kekuatan .
Kalau satu hari nanti kite SOUND die , korang sume tabik arr at kitee .
THE SILLY THING !
waitt , stomach ache ! 
Aduhhh .

p/s :: Nanti kite post about KBB . Wait for mee !

 
 

Labels: