dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
My Lovely day
Friday, 3 June 2011 | Friday, June 03, 2011 | 0 Sweet Cupcake
10::34 am
Hyee , hyee .
Hmmm , korang nak tahu nape kite taip jam at atas tu ?
Okeee , mulai sekarang kite akan letak jam pukul berapa kite post something .
Sebab jam blog kite tak betul .
Tuffff .
Sabo je laa ~ Usop weelca .
HAHA !
Cerita hantu yang paling funny , crazy and lazy .
Lala~
So , berkaitan dengan tajuk di atas tu . ~cewahhh ~
Haha~
Okee , hari ini kite bangun AWAL banding semalam .
boley laa , lam pukul 8::30 pagi .
Semalam lam pukul 10::30 pagi .
teruk punye anak daree !
Rarrr ~
Sebenarnye kite tengah boring nii .
Boring boring boring !
Study ?
Hmmm , dari tadi da study sambil menikmati cadbury .
Wahhh , sodap .
Tapi .........
Aduhh , okee laa I have to continue my study .



Yummy !

Labels: