dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Miss Them sO much
Friday, 3 June 2011 | Friday, June 03, 2011 | 0 Sweet Cupcake
12::22 tengah hari

Em , Tetibe pulak kite rase rindu kat kawan kawan al falah kite .
~NOT ALL~
Agak-agak diorang ingat tak lagi kat kite?
Hmmm , tape laa .
Lau diorang lupe pun , kite akan sentiase ingat kat diorang .
Tiap-tiap hari except if i nyanyok .
Pe khabar la sorang sorang kawan aku tuu .
Huhh ~
Tahun lepas yang paling kite rapat sume dax 2 hikmah laa .
Banyak kenangan tahun lepas .
Gembira bersama pluas sedih same same plus nangis same same .
Ha ~
Sebut nangis teringat pulak kat Atirah Razak .
Last year , mase Idadi .
Ust Zul ade pasang video .
Video ni cerita tentang seorang anak derhaka malu karena emak buta .
Sedih sampai semua budak kelas kite menangis .
Haha~ 
Mase kite nangis tuu , Atirah tanye kite .
'Husna , mu nangis ke ?'
Kite tak jawab .
Pastu , kite pandang kat die .
Tengok tengok Die pon nangis jugak .
Lawak ~
I cant forget this .
Hmm , sebelum kite terlupa .
Esok , birthday kawan kite .
Die ni pandai math , time exam or time bile bile aje die sentiasa membantu kite dalam math .
Auww , Thanks a lot !
So , lau boleh kite nak jadi orang pertama wish at die ang give something yang special to him .
But i cant do that , JAUH .
Bangi ~ Kemaman
How far away ?
Lalala ~
HAPPY BIRTHDAY MY FRIEND !

p/s :: Saia Rindu Kawan Kawan saia ajee , musuh kite ? Tade mase nak rindu ! Sorry ?