dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
tOday's stOry ?
Sunday, 13 March 2011 | Sunday, March 13, 2011 | 0 Sweet Cupcake
~13 MARCH 2o11 , Sunday ~
Em , Okee . Ari niee kite nak tulis sOmething at pOst niee . Tapi tak tahu arr interesting ke takk .
Aryy nii , lepas kite balik je dari kelas . Kite terus siap nak g umah Opah kite at Sri Serdang . 
Kite sampai jee at umah Opah tuu , kite terus g jalan jalan wif my uncle and yOunger brO .
First , kitOrang pegyy Giant at PucOng . Coz nak tukarr duit Singapore ke duit Malaysia .
Lepas tuu , kite da tak tahu kite pegy mane cOz lam kete . Kite tidOr je , -penat- .
HAHA ! Sampai2 jee , tgOkk at Mines .
Kite unn , bangun arr . Dengan semangat nyee , last2 tak pegyy pOm Mines cOz tade parking .
KitOrang pOm pegy arr , South City .
Perghhh ! Memang bestt gile arr , lawan nyeeee .
Kite ingat an , lam South City tuu cam duluu . Ye laa , da lame kite tak pegyy mane tahuu an . Upe - upenyee tade pape pOm dalam tuu . Yang adee nye , Orang cine and kedai cine . Mase at dalam South City tuu , rase cam kite and uncle and brO masuk lam negara China .
Takut gilee , tapi uat steady jee . HAHA ! 
KitOrang unn , jalan jalan jee laaa dalam tuu . Lame kitOrang jalan tuu , tetibe my yOunger brO niii lapar .
AdOyaii !
KitOrang unn , pegyy laa MB - Marry BrOwn . Huhh ?
Nak tahuu tak , rase bengang gilee arr pegy MB tuu . Memang nii first and fOr the last time , kite tak kan pegyy lagi ctuu .
Da laa , dea layan pelanggan macam tak nak layan ! Ni yang buat kite geram nii .
Tapi sabar jee , ade ke . Mase kite nak Order , dea buat endahh jee . Kite unn ape agyy , sOund arr kuat2 . Kite kire apee , dea nak marah ke , nak tumbuk kee . Yang dea tak layan kite tuu asal .
Kitee un cakap arr , laen kali lau nak niaga . Buat care cam nak niage , ni takk . Buat macam nak pelanggan tumbuk dea .
Perghh , memang geram gilee arr . Tapii kite kene sabar jee , coz sabar e2 separuh daripada IMAN .
Lepas jee makan , kitee unn cepat2 bla .
Patuu , ade la pulak 3 Orang NegrO . Perghh , nak kate ensem , tak . Nak kate hOdOh , dea citptaan tuhan .
Em , dengan perasaan takut kite lalu tepi dea . Kite lalu nge slamber dek jee , deOrang usyaar je kite .
Lastt2 dea un tanye adeq kite lam bhase melayu " APA KABAR" 
Adeq kite ngan slamber jawab "KABAR BAEKK"
Perghhh , lau dea tnye kite . Kite cepat2 lari dari ctuu .
Naseb baek dea tak tanye kite . Fuhhhh !

KitOrang pOm pusing2 laa lam tuu , cOz da tak tahu nak g mane kann . So , jalan jee la lam tuu .
Lam kOl 6.3o , baru laa kite balik umah Opah kiteee .
Sampai jee umah , nak tahu tak kite uat ape dulu ?
Haaa , mestyy la ambek wuduk . Ye laa cOz tak sOlat agyy asar . HAHA !
Kite unn cepat2 arr sOlat .
And then , cite nyee pOm da abisss ! HAHA ! 
Em , Okee arr . Laen kali lakk kite pOst sOmething neww ! 
Byyeee , nak uat hOmewOrk laakk .