dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
tHanXXxxx . XOXO
Tuesday, 22 March 2011 | Tuesday, March 22, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Em , tadyy ann ade sOwang nii .

Ntahh laa napee tetibe jee .

Dea cakap at kite ,

 kite ni seOrang

PEREMPUAN PEMBAWA MASALAH 

 Em , kite bukan pee .

Kite tak tahu napeee , dea cakap cam tuu tetibe at kiteee .

Kite ucapkn at dea thanx fOr that ucapan .

Kite sikit tak sedih , tapi kite juzz terkejut .

Tak pena agyy , dax laky cakap at kite cam tuu .

Ni barruuu first time kitee kene .

Kite time ngan seadanyee .

Lau dea tak suke kite , kite lagy suke .

Coz memang dari first day kite masuk skull tuu , kite memang da tak suke sume .