dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
~penat~
Thursday, 17 March 2011 | Thursday, March 17, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Em , semalam kite ingtkan nak pOst sOmething new . Tapi tak jadi , cOz kite TERlalu penat . Pening kepala sampai taley nak tidur .
Nak tahu kenapa kite TERlalu penat ngat ?
Semalam kite ngan family pegi shOpping , tempat taley gtauu arr -RAHSIA-
Bestt sangat pegi shOpping semalam , tapi yang tak bestt nyee cOz terlalu sesak dalam shopping cOmpleX tuu . Ye laa , cutiii kan .
Nak tahu ke kite beli ape ? Em , tak yah arr un . Coz kite takut nanti ade Orang cakap kite nii suke nunjuk pulakk . Tapi kite tak kesahh un =)

Yang paling besst , sume barang adee sale . Kite ape agyy , perghhh !
Tu yang sampai pening kepala , shOpping tak ingat dunia ^_^
Bayang arr , dari pukul 11 sampai 5 petang kitOrang shOpping .
Lepas shOpping , kite pegii ikut aunt kite beli barang pulakk .
Seharian berjalan , tak duduk umaa .
Tuu yang semalam tak sempat nak pOst sOmething new !
HAHA ! 

Kite ann , sebenarnye da tak sabar nak tunggu bulan 4 .
Coz adee pesta bukuu . I laikkeee !
Kite cakap arr kat ibu kite yang kite nak pegii pesta buku dari pagi sampai malam .
Patu esOkkan tuu nak pegii lagyy sampai hari TERakhir .
Ibu kite unn cakap arr , nO hal . Lau buku tape ^_^
Perghh , lepas dengar jee ayat tuu . Kite terus senyum .
Tapi kite tahu , yang taley pegyy tiap2 harii cOz pesta buku diadakan time skula . So , ary sabtu and ahad jee laaa bOley pegyy .

Okee sambung cite tadyy , lepas jee balik dari ikut aunt tuu . 
Kite unn siap2 arr , cOz nak balik umaa at BANGI .
Sampai jee umaa , kite , adik kite and cOusin kite snap picture pulakk .
AdOyaii , nak tengOkk ke gambar tuu ?
Em , sOee arr . Bukan tak nak bagi , tapi internet slOw . T kite uplOadd .