dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
MOOD :: SAD
Monday, 21 March 2011 | Monday, March 21, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Em , nak tahu tak nape kite sedihh sangat ?
Keputusan Ujian kali niee , banyakk sangat turun and ade gak yang meningkat .
Malu asee .

Tape la , pekse laen kali kite nak buat yang TERbaikkkkkk punyee gituu .
Insya-allah , tOlOng arr dOakan kitee .

SEDIH ='(
 
Ha ,... da arr tu cakap pasal exam nieee .
SEkarang kite cakap pasal laen lakkk .
Nak cakap sal ape ekk ?

Em .
EsOk beday kawan kiteee (Nuha) .
Kite saje jee gtau niee , lau nak bagi hadiahh . 
Bagii laaa . 
Em , Okeee arr .
Kite da tak tahu nak tulis apee .
Nanti lau ade lagii ape2 , kite akan update lam blOg niieee .
And esOk juge , ade latihan rumah sukan .
Ohhh tidaakkk !
Malas nyee nak pergii , =P


Labels: