dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
mOde : ? tak tahu
Friday, 11 March 2011 | Friday, March 11, 2011 | 0 Sweet Cupcake
hOhO !
Ary niee tak nak bhase kn diri aQ , tp KITE . HAHA ! Ary niee an , kitee rase bOring sangat . Tak tahu nak uat apee , nasib baik laaa esOkkk ade kelas tambahan . Tak la bOring sangat an . Dalam bOring2 tuu ade gak rase frust and sediy . Ye laa , ujian kali nii keputusan kite tak berape Okeee . Sediyh gilee , da cOnfident dapat A . Upe - upenye dapat B . Perghh ! Ase nak nangisss jee , p I have strOng ! rite ? HEHE !
Tape la , nanti exam lagy . Kite nak uat yang terrrbaik , kOrang tOlOng arr dOakan kitee neeyyy . Tapi lau kOrg tak nak dOakan pOm tapee , kite tak kisah . Kite tak tahu nape ary niii , kite ase bOring sangat and pening kepale . Aduhh ! HEHE !
Em , haaa ! Tak ingat nak tanye kOrang sal cuti seminggu niii ? kOrang sume ade g mane2 tak ? Lau ade g mane2 tuu , jangan lupe kan kitee . And beli kan kite sOmething , yang tade at Bangii nii . hOhO ! Em , kite lakk mase cuti nii , maybe tade g mane2 kOwt . Coz  esOkk and 2 ary yang akn datang , kite ade kelass . My mOm and dad busyy with their wOrk . adOyaai , sO maksod nyee kite duduk umah je laa nampaknye kann .Kan best lau adee Orang nak bawak kite g jalan2 , ade kee ? HAHA !
Kite ingat kn cuti nii nak ajak my Family g Sunway LagOon Or maen bOwling Or g la mane2 pOm , supaye dapat ilangkan bOring . Lagy pOm kite nak tenang kan fikiran kitee nii . STRESS sangat asee .
Em nak cite pasal ape lagy ekk ? Da tak tahu nak cite ape lOrhh . Keee arr , nanti lau ade cite agyy , kite cite . Okeee , bYeee . Labi u Oll ! (u evol )