dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Mathematic VS antibiotik ?
Tuesday, 15 March 2011 | Tuesday, March 15, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Em , hyee tO all . Aryy niiee , ary yang paling memBOSANkan .
Tak tahu nak buat apee sepanjang cutii seminggu nii , kite pk ann baek skula jee dari cuti niee .
Tapi bile skula ase nak cuti pulak , PELIK ?
Huhh ! Sebanarnye aryy nie kite rancang nak pegyy kl . Tapi tak jadi cOz ade Orang anta mesej .
''Lau ujan , jangan kuar coz tuu ujan asid'' =(
Kite unn , cancel arr rancangan tuu tepakse duduk umaa .
So , kite rancang nak pegii esOk . Tak kire arr ujan ke takk .
Bab kate lam berita taddyy ''Jangan terpengaruh''
HEHE ! =D

Em , aryy nii kite juz duduk umaa and ajar my cOusin yang year One and 4 years Oldd .
HohO ! Boley laa jadi cikgu bile besar nanti , tapi kite tak nak . Lau bOleyy kite nak jadii DOKTOR .
Mase kitee ajar deOrang , hannisz (y1) tanye arr kite .
''Kak Syuena nak jadi cikgu ke bile besar nanti ?''
Kite jawab ''Kak Syuena tak nak jadi cikgu , Kak Syuena nak jadi doktor .''
Irdina (4y) unn tanye arr '' Nape Kak Syuena nak jadii dOktOr ?''
''Kak Syuena nak jadi dOktOr cOz nak merawat Irdina laa''
Dea pOm jawab '' Irdina unn nak jadii dOktOr , sebab nak rawat Kak Syuena ''
AdOyaiii !
And mase tuu kite tengah uat hOmewOrk math .
Kite tanye arr Irdina ''Irdina nak belajar macam k. Syuena tak ?''
Irdina jawab ''Nak , Irdina nak belajar ANTIBIOTIK  macam Kak Syuena . ''
HAHA ! Kite dengaa jee jawapan dea uu , Kite terus gelakk .
Orang laen belajar Mathematic , dea nak belajar ANTIBIOTIK
adOyaaaiii

Em , Okeee arr . Nanti lau adee cite agyyy , kite post . =D