dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Hot Air BallOon ? MOOD :: Happy and enjOy
Sunday, 20 March 2011 | Sunday, March 20, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Ahad , 21.3.2011
Hari yang paling happy and enjOy . 
HAHA !
Nak tahu kenape ?
Ha ..
Kite and family kite pegi Hot Air Balloon at Putrajaya .
Perghh , ramai gileee yang pegii .
Tapi , besstt .

Tapi ade gak yang tak puas hatii .
Coz taley naekk hot air balloon tuu , sebab tikiet da abisss .
Kite unn , pegi la tempat laenn .

Kite and adik kite naik segway kl .
Bestt la jugakk , tapi mule2 tak stabil and takut gak arr .
Lame2 tuu jadi besstt pulakk .
HEHE ! Memang taley lupe arr , cOz adee nde yang berlakuu mase tuu .
Akan Q ingat sampai matii .
HAHA !

Gambar ?
Nak tengOk kee ? 
Em , nanti kite uplOadd . 
Sekarang nii , taley uplOad laaggyy .
Internet kat sini slOw .
Okkeee arr , sampai at sini jee laa .
Kite da nak ZzZzzzZzzzzZ .
Tahu tak ape maksOd tuu ?
HA ... Lu pk la sndiri , assalamualaikum . -tiru skill nabil-
 

Labels: