dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
happy ?
Saturday, 12 March 2011 | Saturday, March 12, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Em , Hyeee ! Kite baru jee balik dari kelas tambahan . Best laa jugakk , tapi ade gak yang tak bestt . Yang tak best nyee tahu tahu jee laa kan . Tady kan mase kelas tambahan KH , takut sangat . Yee laa , cikgu garang gileee . Dalam dalam takut tuu un , ade gak yang sukeee . HEHE ! mestii kOrang sume nak tahu kan ?
Okee , citee nye cam nii . Mase Kh tadyy , cikgu panggil arr name an . Coz nak tengOkk budaX tuu datang ke takk . Em , turn name kite . Cikgu panggil arr Husna Ahmad Nasser , kite un angkat ar tangan . HAHA ! Patuu ade la sOrang budaX nii , mase cikgu panggil name kite tuu ade ke dea sebut kuat kuat WHOSENA . Lepas jee dea sebutt tuu , cikgu ape agyy. Maraaa arr kann , kite rase happy sangat sangat . Tapi adee gak rase kesian at dea tuu , HAHA ! Kepada budaX tuu , laen kali jangan sebut kuat kuat . HAHA ! Da tahu cikgu tuu garang , bOley laggyy dea nak uat bising . The mOral Of the stOry , dOnt make nOisy in the class . HAHA !


Justin Bieber , muaacchhh !




Okee kite cite pasal laen lakk , Em nak cite pasal ape ekk ?
Haaa , nak tahu tak ? Tadyy kite ade beli buku bintang kecil . Lau kOrang bace pOst nii , mestyy kOrang ketawe kan kite unn . Ye laa , kite da umur 15 years Old , and then beli buku bintang kecil . Tak ke macam budax budax tuu ? HAHA ! Kite belii bukan ape pOm , kite beli cOz dalam tuu ade pOster JUSTIN BIEBER . Kite nampak aje gambar JB , kite terus belii arr . Kite nii minat sangat at dea . Em bulan 4 nii dea datang MALAYSIA . Lau sape dapat pegii tuu untung arr dea . Dapat jumpe JB . Kite ingat kan nak pegyy jugak , tapi ibu kite tak bagii . Coz tahun nii nak PMR . Em , nak buat cam nee , kene ikut je laa .
Em , Okee arr . Kite nak pegii umahh Opah kite lakk , byEEE ! -penat + happy-