dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Gastrik ?
Thursday, 24 March 2011 | Thursday, March 24, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Em , Salam all !
Hari ni da masuk 2 ary , kite tak pegy skula .
Kite bukan saje saje nak pOnteng , tapi kite sakit .
Sakit sangat , GASTRIK .
Ouchh !

Korang pena rase gastrik cam ne ?
Lau nak rase , JANGAN makan 1 bulan .
Lau tak nak rase , JANGAN tak makan . Jangan biar perut kOsOng !
Bile da gastrik , baru la menyesal cOz tak makan . ='(

Tapi pape pOm , i have tO be a strOng girl .
Korang tOlOng arr dOakan kite , supaye cepat sembuh !
Kite takut laaa , banyak sangat cutii .
Patu pelajaran , da banyak ketinggalan .
AyOyO !

NOTE FOR THE READER ::
Tolong dOakan kite !

Labels: