dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Dea cari kite ? MOOD : Bercampur baur .
Friday, 18 March 2011 | Friday, March 18, 2011 | 2 Sweet Cupcake
Semalam ( Khamis , 17/3.11 ) ann , kite ade tepOm kawan kite .
Dea duduk at Kemaman .
Huhu ! Happy gilee , cOz macam macam dea cite at kite .
Nak tahu dea cite ape ?


  • First :: Dea kate kite sombong coz da ade kawan baruu
  • Second :: Dax laky kelas 3 Hikmah rindu kite -Perghhh , tlg arr
Lame gak arr kite cakap ngan dea .
Terubat sikit rindu di hati nii , HAHA !
Patu , kite tanye arr pasal musuh kite .
Tibe tibe jee , dea pOm ade arr nak cite sOmething .
Happyy sangat !

Dea cakap yang mase ary MASMAT , somebOdy datang . Sume geng sOmebOdy datang .
 Dea cite arr yang somebody ni , bile jupe geng kite jee . Somebody nii macam cari seseorang .
Kite rase rugii sangat cOz tak g sekOlah al falah mase tuu , sebab mase tuu kite balik Kemaman .
Em , tapi tape laa . Nak buat cam ne da takdirr .

Lepas kawan kite abis cite jee , kite terus teringat kenangan kite ngan somebody yang tahun lepas .
AdOyaii , sekarang susah da la kite nak jupe somebody cOz dea skul jaOh sangat .
Tak la jauh sangat lau dari Kemaman , lau dari KL jauh laaa .
=)

Pape pOm i miss somebody very much !

Labels: