dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
Da 3 mOnths ?
Sunday, 13 March 2011 | Sunday, March 13, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Em , da 3 bulan kite skula at SMKJ3 . Tapi rase baru semalam kite skula at ctuu .
And kite still tak percaye yang kite skula at cnii . Bukan kite tak suke skula at cnii , tapi ..ntah laa .
Pape pOm , skula at cnii memang bestt . I laikeee !
MaksOdnye ann , da 3 bulan ar kite tak dengar suare kawan kawan kite , lepak ngan diOrang , Hang Out , and STUDY same same . HEHE !
I miss my friends sO much ! Nape setiap pertemuan pasti ade perpisahan ?
Tahun depan nak berpisah ngan kawan kawan SMKJ3 pulakkk . Em , lagyy arr .
Semakin banyak kali kite pindah , semakin banyak la kite rindu at kawan kawan kite .
Ye laa , kawan biar beribu . Musuh tuuu biar arr lam 1 Or 10 . HAHA ! Tapi lebih baik tade musuh ann .
Kan bestt lau idOp tade musuh ann ? Lau sume jadi kite nye kawan kann bestt ! 
Perghh memang ramai arr kawan kite , lau tade musuh . HAHA !
Kite ramai sangat musuh . Em , kite pOm tak tahu nape kite TERlalu banyak musuh . Tapi mulai ary ni , kite nak anggap sume Orang kawan kite . Tak kire arr , Orang tuu suke kite ke taaak . Tapi lau dax laky , lau da musuh tuu musuh arr smpai bile bile . HAHA !
Em , Okee arr kite da tak nak cakap lagy pasal musuh .


-miss my friendsss sO much-

Labels: