dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

Older Post | Newer Post
22 apRiL - 1 Mei 2o11 ?
Saturday, 12 March 2011 | Saturday, March 12, 2011 | 0 Sweet Cupcake
Em , hellO and Assalamualaikum

Haaaa , nak tahu tak tarikh ape at atas tuuu ? Tuu tarikh pesta buku at PWTC .

Sape nak pegyy ? Sape tak pegyy memang rugi arr .

Sape yang pegyy tuu belanje laa kite .

Lau bOley kite nak banyak gituu . HAHA !

Sape tak belanje kite , siap arr .

Em , Okee berbalik pade pesta buku tuu .

Ibu kite ajak pegyy , kite ape agyy . Okee jee !

Ye laaa , cOncert JB taley pegy . Pegyy Pesta buku pOm jadii laaa .

Kite lau pegyy sane , memang banyak arr nak beli . Lau bOleyyy , kite nak beli sume buku yang ade at situu . HEHE !

Em , Okee arr . Da tak tahu nak tulis apee , hehe ! BYeee !

- daX baek ? -