dare to dream











D'Owner


Assalamualaikum pakcik , makcik , nenek dan atok sekalian . Terima Kasih kerana sudi melawat blog saya yang comel ni *kay perasan kejap* Dah melawat tu , pandai pandai lah buat macam rumah sendiri . Jangan bagi berhabuk dan sila buangkan perasaan malu untuk menekan button FOLLOW yang terserlah :)

I | Love | You


D'Status

I AM IN LOVE



D'Credits

Template by : Nida Inayah Maghfirani
Basecode: Husnaa
Tutorial: Chiq Ziera
Image: Cuse
Other:

| Newer Post
rOad run SMK J3
Saturday, 26 February 2011 | Saturday, February 26, 2011 | 0 Sweet Cupcake





















Hyeppp and Assalamualaikum . Gambar gambar at ats niee , gambar mase ROAD RUN 2011 . penatt gileee , merentas desa niee . mule mule aq and kwn kwn duduk at dpn skali . last last aq and nuha jln at blkg skali , HAHA ! tak ke kelakar tuu ? pape pom , mmg best gile walaupom penattt . 2 org kwn aq dpt pngatt tuu , tasha dpt no. 11 and syikin no. 18 . okee arr tu , aslkn dpt no . drpd cm aq niee , tak dpt no. teruussss . HAHA ! =) aq happy gilee mase niee , tp ade gak yg sediy nyee . p aq smpan jepp lam aty , aq tak kn tunjuk ksedihan aq tu at org len .em , aik ? asl aq cite sal sediy lak niieee ? hehe .  em , aq sbnarnye tak thu nak uat pe mlm mlm cm niee . nak tidow , p mlass agyy . hoho ! em , k arr . aq nak dngar laguu ANTARA GADIS-DINAMIK lakk .. byee !